Szeretnénk, hogy a mentális egészség védelme minél több ember számára elérhető legyen. Éppen ezért olyan szolgáltatásokon dolgozunk, melyek széles körben megszólíthatják a fiatalokat és országszerte elérhetőek.

Elsőként a Hello Me tematikus dobozait szeretnénk bemutatni nektek: dobozainkat azoknak szánjuk, akik szeretnének több időt szánni önmagunkra és az önfejlesztésre.

Munkánk során folyamatosan törekszünk a naprakész szakmai információk megosztására, a gyakorlatias megközelítésre, valamint a lendületes, motiváló hozzáállásra. Továbbá fontos értéknek tartjuk a testreszabottságot, ezért igyekeztünk olyan kereteket teremteni, amelyben mindenki megtalálhatja a saját ízlésének és céljának megfelelő kreatív gyakorlatot.

A jövőben különböző tematikájú dobozokkal és képzésekkel fogunk jelentkezni. Emellett készülőben van a podcast csatornánk is.
Szívesen működünk együtt olyan szervezetekkel, cégekkel, akiknek szívügyük a mentális egészség. Bízunk benne, hogy inspiráló együttműködésekben lesz majd részünk!

Friss hírekért kövessetek minket Facebookon vagy Instagramon!