A jelen ÁSZF tartalmazza a Hello Me webshop (továbbiakban: Webshop) használatának feltételeit, az adatvédelmi nyilatkozatot és a fizetési és szállítási információkat az alábbiak szerint:

A Hello Me címe

www.hellomebox.hu

A Felhasználó a Webshop használatával, illetve a vásárláshoz szükséges adatai megadásával elfogadja és magára nézve kötelezőnek ismeri el a jelen ÁSZF-ben foglalt rendelkezéseket, ezzel tudomásul veszi és elfogadja az alábbiakat:

A Webshop üzemeltetőjének adatai

Webshop üzemeltető: Harsányi Katalin egyéni vállalkozó
Szolgáltató székhelye / levelezési címe: 1211 Budapest, Templom utca 30. 3/8.
Nyilvántartásba bejegyző hatóság: Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara
Nyilvántartási száma: 55187958
Adószáma: 56532344-1-43
Telefonszáma: 06209878571
E-mail címe: hellomebox@gmail.com

Területileg illetékes szakmai kamara: Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

A Webshopban kizárólag magyar nyelven lehet vásárolni, a termékeket Magyarország területére a FoxPost és a Packeta segítségével szállítjuk ki. Külföldi szállítás esetén a Packeta mindenkori országai közül lehet választani az aktuális díjszabás figyelembevételével, ehhez egyéni kapcsolatfelvétel szükséges a webshop üzemeltetőivel.

A megrendelés lépései

 1. A kívánt termék kosárba helyezése
 2. Személyes adatok és címek megadása, a megrendelés ellenőrzése.
 3. A megrendelés elküldése
 4. A megrendelés visszaigazolása
 5. A megrendelt áru kifizetése.

A megrendelések feldolgozása munkanapokon történik 8-17 óráig. Amennyiben a megrendelés a munkaidő lejárta után történik, az azt követő napon kerül feldolgozásra.

Az adásvételi szerződés létrejötte:

 1. Ha a Felhasználó megrendelést küld a Webshop oldalán, és az eladó a megrendelést e-mailben visszaigazolja adásvételi szerződés jön létre a Vásárló és Harsányi Katalin e.v. között. (Ha a megrendelés megérkezését visszaigazoló e-mail a vásárlóhoz 48 órán belül nem érkezik meg, akkor a vásárló mentesül az ajánlati kötöttség alól, nem köteles a megrendelt terméket megvenni.)
 2. A Felhasználó elfogadja, hogy az ily módon kötött szerződés írásban megkötöttnek minősül. A szerződésre a jelen ÁSZF rendelkezései vonatkoznak.
 3. A szerződés magyar nyelven jön létre, a Webshop elektronikus formában, automatikusan tárolja. A vásárlás elinditásával a Felhasználói Feltételek elfogadása automatikusan megtörténik.
 4. Az eladó, azaz Harsányi Katalin e.v. a vásárlás teljesítésétől indoklás nélkül elállhat. Ilyen esetekben a vásárló által befizetett összeg visszautalásra kerül.

Számla

Az eladó minden rendeléshez számlát állít ki, melyet környezetvédelmi okok miatt elektronikusan juttat el a vásárlóhoz. Amennyiben a vásárló papír alapú számlát szeretne kapni, azt kérjük külön jelezze a vásárlás során.

A termék jellemzői

A termék lényeges tulajdonságait a felhasználók megtekinthetik a termékek bemutató oldalain.

Árak

A Webshopban közzétett árak forintban értendők. Az árváltoztatás jogát az eladó fenntartja.

Postázás, kiszállítás

 1. A szállítási időkről a mindenkori megrendelési folyamat során tájékoztatja a Vásárlót a Webshop. Amennyiben a megadott időnél több napot vesz igénybe a szállítás, azt az eladó üzenetben jelzi a vásárlónak.
 2. A termékek feladását követően a vásárló az oldalon megadott szállítási címre megkapja a csomagot.
 3. A vásárló köteles a kiszállítás (vagy személyes átvétel) időpontjában a csomag sértetlenségét ellenőrizni. Sérült csomagolás esetén a hibát a helyszínen jegyzőkönyvben kell rögzíteni.
 4. A termékek kiszállítását a FoxPost vagy Packeta futárszolgálat végzi vagy esetenként saját szállító eszközzel valósul meg.
 5. A szállítás díja a megrendelőt terheli. A díjszabásról részletesen tájékozódhat a webshopon vagy a Foxpost futár cég oldalán, .
 6. Át nem vett, visszaküldött csomagok esetén a visszaszállítás díját a megrendelőre terheljük, újraküldését kizárólag a doboz ellenértékének előre történő átutalása esetén áll módunkban ismételten elindítani!

Elállási jog

A 14 napos elállási jog megrendelt áruk átvételétől veszi kezdetét és lehetősége csak használatba nem vett termékre vonatkozik. Ha a vásárló élni kíván ezzel a joggal, e-mail üzenet formájában jeleznie kell a  hellomebox@gmail.com címen. A terméket érintetlen állapotban az eredeti csomagolásban saját költségre kell visszaküldenie, írásos nyilatkozattal az elállásról.

Az értesítés kézhezvételétől számítva 14 napon belül az áru vételárát Harsányi Katalin e.v. visszatéríti, feltéve hogy az áru vagy a visszaküldést igazoló bizonylat hozzá 5 munkanapon belül megérkezett.

Csere:

A termék jellegéből adódóan cserére nincs lehetőség.

A vásárlót nem illeti meg az elállási jog

 • olyan nem előre gyártott termék esetében, amelyet a Vásárló  utasítása alapján vagy kifejezett kérésére állított elő a Webshop, vagy olyan termék esetében, amelyet egyértelműen a Vásárló személyére szabtak,
 • olyan zárt csomagolású termék tekintetében, amely egészségvédelmi vagy higiéniai okokból az átadást követő felbontása után nem küldhető vissza
 • lezárt csomagolású hang-, illetve képfelvétel, valamint számítógépes szoftver példányának adásvétele tekintetében, ha az átadást követően a fogyasztó a csomagolást felbontotta,
 • olyan termék vagy szolgáltatás tekintetében, amelynek ára, illetve díja a pénzpiac Webshop által nem befolyásolható ingadozásától függ.

Jótállási/garanciális igény esetén a vevő kérheti:

 1. Ha a megrendelt csomag a szállítás során sérült meg, úgy a garanciális kötelezettség a futárcéget illeti.
 2. Ha a csomag beltartalma sérült vagy hiányos, úgy cseregaranciát vállalunk.Ez esetben kárjük a vásárlót, hogy e-mailben vegye fel velünk a kapcsolatot.

Jótállási vagy garanciális igény bejelentésének módja

A vásárló bejelentheti jótállási vagy szavatossági igényét a Webshopnak küldött e-mailben.

A levélnek tartalmaznia kell:

– a vásárló nevét, címét,

– a termék megnevezését, vételárát,

– a vásárlás időpontját,

– a hiba bejelentésének időpontját,

– a hiba leírását,

– a vásárló által érvényesíteni kívánt igényt.

Tulajdonjog fenntartása:

A vételár teljes kifizetéséig az áru a Webshop tulajdonában marad. A kifizetést követően a csomag összeállítását és kiszállítását a Webshop Üzemeltetője elindítja a megrendelő részére.

Fizetés:

 • A fizetés lehetséges módja: online átutalás a korábban megadott bankszámlaszámra.

A Webshop Üzemeltetője fenntartja magának a jogot, hogy egyes esetekben bizonyos fizetési módokat kizárjon.

Az Általános Szerződési Feltételek egyoldalú módosítása:

A Webshop Üzemeltetője jogosult jelen Általános Szerződési Feltételeket bármikor, egyoldalúan módosítani. A módosított rendelkezések a hatályba lépést követően leadott megrendelésekre alkalmazandók.

A Webshop Üzemeltetője fenntartja a jogot, hogy bármikor, bármilyen változtatást, javítást hajtson végre a Webshopon, előzetes figyelmeztetés nélkül és hogy a Webshopot más domainnév alá helyezze át.

Egyéb információk

A webshopon található termékek egy része kézzel készített, így minimális szín- és méretbeli eltérések tapasztalhatók.

A Hello Me dobozok az alktoók szellemi termékét képezik (beleértve a koncepciót és a füzet tartalmát), így azok engedély nélküli sokszorosítása, másolása a szellemi jogok megsértését jelenti és jogi következményeket von maga után.

Jelen Általános Szerződési Feltételek hatályba lépésének ideje: 2020.09.09.